Minor Kinderfysiotherapie

krachtwereld.nl

Bij sommige kinderen wijkt de motorische ontwikkeling af of gaat deze langzamer dan wat gebruikelijk is. Een kinderfysiotherapeut is erop gericht om de motorische ontwikkeling van deze kinderen te vergroten.

Home > Fysiotherapie > Minor Kinderfysiotherapie

Onze werkwijze

Wij werken binnen de fysiotherapie aan de hand van verschillende technieken en behandelmethodes. Dit kunnen technieken zijn die plaatsvinden op de behandelbank en technieken die zich richten op training, oefeningen en coaching. Per klacht verschilt ook de manier van behandelen, maar er wordt altijd gewerkt vanuit bepaalde principes.

Naast deze opleidingen en cursussen zijn aan de hand van praktijkervaring meerdere inzichten en behandelmethoden ontwikkelt die worden toegepast.

Behandeling

#Motorische ontwikkeling

Bij de behandeling wordt er rekening gehouden met de ontwikkelingsfase en belevingswereld van het kind, de gezinssituatie en de schoolfase. Hiervoor heeft een kinderfysiotherapeut pedagogische kennis en inzicht nodig. Ook kunnen motorische stoornissen gepaard gaan met (neuro)psychologische- en gedragsstoornissen. Dit vraagt om specifieke kennis en vaardigheden in de begeleiding.

Binnen krachtwereld.nl heeft de fysiotherapie afdeling de minor kinderfysiotherapie doorlopen. Dit houdt in dat er verdieping heeft plaatsgevonden op het gebied van kinderfysiotherapie tijdens de opleiding van onze fysiotherapeuten. Deze kennis kan worden toegepast bij het behandelen en motorisch leren van zowel kinderen als volwassenen.

Binnen krachtwereld.nl is er (nog) geen kinderfysiotherapeut aanwezig.

Onze Fysiotherapeuten

#krachtwereld.nl

Samen pijnvrij

Wij houden dezelfde tarieven aan die via je zorgverzekeraar worden gehanteerd.

Zonder zorgverzekeraar

€40,00 Reguliere zitting
€50,00 Manuele zitting

€50,00 Screening, intake en onderzoek
€75,00 Eenmalige fysiotherapeutisch onderzoek

Overzicht aangesloten zorgverzekeraars

Staat jouw zorgverzekeraar er niet tussen? klik hier.

zorgverzekeraars 2022

Wil je weten of het bij je past?

Zonder vertrouwen in mij als fysiotherapeut kan je traject zonde zijn! Dit kun je meemaken of aanvoelen tijdens jouw persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met mij als fysiotherapeut. In dit uur nemen we samen je motivatie en medische gegevens door. Zo kun je zien of wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen.

Voor deze intake vragen we een vergoeding van €35,-

Intake aanvragen