Prehabilitatie

Prehabilitatie verwijst naar het proactief versterken van het lichaam en het optimaliseren van de algehele gezondheid vóór een geplande operatie of medische behandeling.

Home > Prehabilitatie

Wat is het?

Prehabilitatie verwijst naar het proactief versterken van het lichaam en het optimaliseren van de algehele gezondheid vóór een geplande operatie of medische behandeling. In plaats van te wachten tot na de ingreep om met revalidatie te beginnen, richt prehabilitatie zich op het verbeteren van de fysieke conditie en het verminderen van risicofactoren vóór de behandeling. Dit kan leiden tot snellere en betere herstelresultaten, evenals een verminderd risico op complicaties. Ook wel bekend als het BIBO-effect, het Better in, Better out principe. Wanneer je beter(sterker en fitter) de operatie in gaat, kom je er beter uit!

Als ervaren fysiotherapeuten zijn wij toegewijd aan het begeleiden van onze patiënten door het prehabilitatieproces. Onze kennis stelt ons in staat om gepersonaliseerde prehab-programma’s te ontwerpen die zijn afgestemd op de unieke behoeften en doelen van elke individuele patiënt. Door middel van evaluaties, oefeningen en educatie helpen we onze patiënten om hun kracht, mobiliteit en algemene gezondheid te verbeteren ter voorbereiding op hun ingreep.

Bovendien streven we ernaar om een ondersteunende en veilige omgeving te bieden, waarin onze patiënten zich veilig en gemotiveerd voelen om aan hun prehabilitatieprogramma te werken.

Mocht je vragen hebben over prehabilitatie, neem dan contact op met één van onze fysiotherapeuten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Prehabilitatie

#proactiefversterken

Onze Manueel therapeut

#krachtwereld.nl

Samen pijnvrij

Wij houden dezelfde tarieven aan die via je zorgverzekeraar worden gehanteerd.

Zonder zorgverzekeraar

€40,00 Reguliere zitting
€50,00 Manuele zitting

€50,00 Screening, intake en onderzoek
€75,00 Eenmalige fysiotherapeutisch onderzoek

Overzicht aangesloten zorgverzekeraars

Staat jouw zorgverzekeraar er niet tussen? klik hier.
zorgverzekeraars 2022

Wil je weten of het bij je past?

Zonder vertrouwen in mij als fysiotherapeut kan je traject zonde zijn! Dit kun je meemaken of aanvoelen tijdens jouw persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met mij als fysiotherapeut. In dit uur nemen we samen je motivatie en medische gegevens door. Zo kun je zien of wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen.

Voor deze intake vragen we een vergoeding van €35,-

Intake aanvragen