Ski en snowboarden

Kun je nog niet skiën en/of snowboarden? Geen probleem!

Want bij krachtwereld.nl kun je terecht voor ski- en/of snowboard lessen voor elk niveau. Ook als wintersportfanaat kun jij op de indoor rolbaan in Dordrecht bij ons terecht.

We hebben een breed assortiment aan mogelijkheden doordat we twee banen hebben.

Home > Ski en snowboarden

Onze ski en snowboard faciliteiten

Indoorrolbaan training is door de Consumentenbond als beste lesmethode beoordeeld

Eindeloze afdaling op de rolbaan waardoor je een hoog les-rendement hebt

Zeer intensieve en productieve training

De instructeur staat dichtbij, dus veel persoonlijke aandacht

Hoe werkt het

Ski en snowboarden

In een les sta je met maximaal 2 personen op de rolbaan. Hierdoor kunnen wij jou verantwoord, doelbewust en resultaat gericht lesgeven. Doordat we in kleine groepen lesgeven zul je zien dat ook binnen het ski- en snowboarden persoonlijke aandacht voorop staat.

Bij krachtwereld.nl kan ieder kind vanaf 4 jaar les krijgen op onze indoor rolbaan. Vind je het spannend om gelijk een lessenpakket af te nemen? Neem dan eerst een intake af, dan kijken we met elkaar of de lessen wat voor je kunnen zijn. Zo kunnen we met elkaar bekijken wat het startpunt wordt en waar je uiteindelijk naar toe wilt. Een aanpak op maat.

Na een lessenreeks van circa 5 á 6 lessen hebben de meeste deelnemers de eerste beginselen onder de knie. De les duurt in totaal 60 min. inclusief 10 minuten speling voor bijv. agenda planningen. Je staat met maximaal 2 personen tegelijk op de baan. In een les kun je met maximaal 4 personen worden ingedeeld, tenzij je privé les afneemt. Deze indeling zorgt ervoor dat je, met name je bovenbenen, tijdens de les ook even rust geeft. Spierpijn gegarandeerd, als je dit anders wilt!

Verbeter je ski en snowboard techniek

De ideale manier om de conditie en techniek te verbeteren

Overdekt, nooit last van slecht weer

Volg de lessen in eigen tempo

Slechts 2 tot 3 personen tegelijk op de baan

Leer van jezelf met behulp van de spiegelwand

Wil jij voor het eerst op wintersport maar kun je nog niet skiën of snowboarden? Boek dan een proefles bij krachtwereld.nl

Om jou van de beste feedback te kunnen voorzien hebben we in onze skihal ook gekozen voor een grote spiegelwand tegen over de baan. Tussen weten wat je moet doen en daadwerkelijk doen wat je weet zit immers een verschil. Door de gunstige hoek van deze spiegelwand, kijken we met elkaar naar jouw techniek. Iets wat onze lesmethodiek nog efficiënter maakt en ten goede komt voor jouw les resultaat.

Ski en snowboarden bij krachtwereld

Het blijft een cadeau waar jij de rest van je leven plezier aan kan beleven.

Wil je graag een les inboeken? Laat het ons weten via ons contactformulier. Dan nemen we contact met je op.

 

Aanmelden Ski en snowboarden