Personal training in Dordrecht

Vanaf €42,- per week

Personal training bij krachtwereld.nl doe je in een eigen (privé) gym in Dordrecht. Hier ontvangen wij 7 dagen per week al onze klanten met veel plezier! De gym heeft alle mogelijkheden, maar daarnaast ook de rust en ruimte voor persoonlijk contact en maatwerk.

Home > Personal training > Personal Training Dordrecht

Onze werkwijze

Personal training is erg persoonlijk! En gelukkig maar! Het is voor beide partijen fijn om voorafgaan aan een traject eerst te kijken of er daadwerkelijk een klik is. Zonder wederzijds vertrouwen in een traject kan alle inspanning zonde zijn!

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Verschillende onderwerpen zoals motivatie en doelstellingen zullen voorbijkomen. Ook verkennen wij welke disciplines binnen ons team het beste aansluiten bij jouw doelstelling. Wil je naast training ook aan de slag met je eetpatroon? Misschien kan onze diëtist helpen door het geven van voedingsadvies. Of heb je bijvoorbeeld al heel lang last van je knie? Dan is de afdeling fysiotherapie een verstandige om mee te nemen in het traject. Zo proberen wij binnen krachtwereld.nl een zo compleet mogelijk plaatje aan te bieden om jou zo goed mogelijk te helpen.

Ook zullen wij een stuk van de intake gebruiken om te starten met trainen. Zo heb jij de mogelijkheid om te ervaren hoe een training eruit kan gaan zien, en zo kunnen wij kijken hoe je reageert op bepaalde trainingsvormen.

Personal training in Dordrecht

#Be fit Stay fit

Tijdens onze personal training krijgt jouw lijf de aandacht die het verdient! Door de persoonlijke aandacht die je van ons krijgt boek je op een optimale, verantwoordelijke en doelbewuste manier resultaat. Je hebt altijd een stok (met passie voor het vak) achter de deur! Door de manier waarop je getraind wordt zal je zien dat jouw doelstellingen haalbaar zijn. Afvallen, aankomen, conditie verbetering, loopscholing, krachttraining of bijv. sport (specifieke) training, wij staan voor je klaar! Ook als je het niet prettig vindt om in groepsverband te trainen.

Resultaat

#Doelstellingen

Tijdens de trainingen bouwen we (on)bewust een band met elkaar op. Jij rekent op ons en wij rekenen op jou. Het is 50 á 55 minuten afzien (spierpijn gegarandeerd!) maar wij zorgen ervoor dat je het leuk kan (blijven) vinden. Door de juiste afwisseling van oefeningen, herhalingen en belasting zorgen we er samen voor dat je verder komt dan alleen.

En juist wanneer je moeite krijgt om op langer termijn gemotiveerd te blijven, zijn wij er om je uit die sleur te halen. Afhankelijk van je doelstellingen en afhankelijk van wat je zelf wilt, kunnen we (tussentijdse) lichaamsmetingen toepassen. Tijdens deze metingen kun je zien of dat je op de juiste weg zit.

Onze Personal trainers

#krachtwereld.nl

Personal training
Personal training
Personal training
Personal training
Personal training
Personal training

Wil je weten of het bij je past?

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen.

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €35,-.

Intake aanvragen

Social Media

coming your way

Volg onze stories, posts of berichten